Πολιτική Καταλύματος

Πολιτική Καταλύματος

– Ώρες άφιξης & αναχώρησης
CHECK-IN 15.00 / CHECK-OUT 11.00
– Παρακαλείστε να μας ενημερώσετε εκ των προτέρων σχετικά με την αναμενόμενη ώρα άφιξής σας. Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε προσωπικά και να σας παραδώσουμε τα κλειδιά σας καθώς και της οδηγίες που μπορεί να χρειαστείτε για την διαμονή σας. Μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε περαιτέρω βοήθεια.
– Οι επισκέπτες πρέπει να έχουν μαζί τους και να επιδείξουν ταυτότητα και πιστωτική κάρτα κατά το check-in.
– Ώρες καθαρισμού διαμερισμάτων 09.00-13.00
– Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή και γι’ αυτό σας παρακαλούμε να σεβαστείτε τους κατοίκους της περιοχής, ιδιαίτερα το μεσημέρι και το βράδυ (15.00-17.30 και 23.00-07.00).
– Το κάπνισμα απαγορεύεται στους εσωτερικούς χώρους
– Τα κατοικίδια δυστυχώς δεν επιτρέπονται λόγω της ιδιαιτερότητας του κτηρίου
– Το κτήριο που στεγάζει το Del Taso 1850 έχει κριθεί διατηρητέο από το Υπουργείο Πολιτισμού. Η αρχιτεκτονική και κατασκευαστική μεταχείριση του κτιρίου χαρακτηρίστηκε από την ευαισθησία και την ευθύνη απέναντι στην ιστορία του κτιρίου καθώς και στην πολιτιστική κληρονομιά της πόλης μας, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της αρχαιολογικής επιτροπής για την ανακατασκευή του. Ως εκ τούτου δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθούν μετατροπές στον εξωτερικό και στους εσωτερικούς χώρους που θα καθιστούσαν εφικτή την διαμονή πελατών με κινητικά προβλήματα. Ζητούμε την κατανόησή σας.